Aanvullende diensten

Naast uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrollen zijn we werkgevers en medewerkers ook graag van dienst op andere vlakken. Door diensten met elkaar te combineren ontstaat een bredere kijk op het arbeidsvraagstuk. Niet alles levert direct nu voordeel op, maar als je oog wilt hebben voor de lange termijn, is die brede kijk noodzakelijk.

 

Recruitment

Hoe bereik je de juiste mensen? Waar zijn ze te vinden en hoe spreek je ze aan? De antwoorden op deze vragen verschillen natuurlijk per vacature. Door onze brede expertise weten we welke kanalen er zijn en hoe we die optimaal kunnen benutten. Zo werken we met traditionele kanalen, zoals vacaturebanken, maar ook bijvoorbeeld met social media wervingscampagnes en Adwords. En natuurlijk nemen we ook je vacatureteksten onder de loep. Wil je verder gaan? Lees dan hieronder verder bij het kopje Arbeidsmarktcommunicatie.

 
 

Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie gaat verder dan recruitment. Het gaat om het neerzetten van jouw onderneming als een aantrekkelijke werkgever. Het is dus niet zozeer gericht op het promoten van een enkele vacature, maar op het verkopen van je bedrijf als werkgever.

Voordelen arbeidsmarktcommunicatie
In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om je als werkgever goed te profileren. Werkzoekenden hebben veel keus, dus eruit springen is noodzaak. Bovendien is het effect niet kortdurend, maar werkt het door op de lange termijn. De doelgroep die nu niet werkzoekend is, zal dat in de toekomst wellicht wel zijn. Doordat je nu al in het oog springt, wordt de kans dat deze doelgroep in de toekomst bij je solliciteert een stuk groter. Als bijkomend effect promoot het ook je onderneming als geheel. Uiteindelijk kunnen potentiƫle werknemers natuurlijk ook klanten worden. Arbeidsmarktcommunicatie is dus aanvullend op het algehele bedrijfsimago.

Voorbeelden van arbeidsmarktcommunicatie
Uiteindelijk zal er een alomvattend plan moeten komen die je gehele werkgeversimago versterkt. Onderdelen van dit plan kunnen zijn:

  • Een werken-bij-pagina opzetten
  • Bedrijsfilmpjes maken en promoten
  • Via social media een kijkje in de keuken geven
  • Verhalen van medewerkers publiceren
  • Open dagen organiseren
  • Aantrekkelijke en creatieve vacatureteksten opstellen

Wil je hierover eens met ons sparren?

Neem contact op
 
 

Assessments

Lukt het je wel om kandidaten te vinden voor je openstaande vacatures? Maar twijfel je of het de juiste mensen zijn voor deze functie? Onze op maat gemaakte assessments brengen snel en helder in beeld wat de competenties zijn van de kandidaat. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Wil je meer weten hierover?

Neem contact op

 

Opleidingen

Via Youmbrella je verder scholen en ontwikkelen? Dat kan. Wij vinden opleidingen voor flexibele krachten erg belangrijk. Daarom gaan we graag samen met jou op zoek naar de juiste opleiding, training of cursus. We werken samen met diverse opleidingscentra, zodat we de scholing aantrekkelijk aan kunnen bieden. Wil je samen met ons werken aan je loopbaanontwikkeling?

Maak direct een afspraak!
 

Op zoek naar een totaalpakket?

Kom gerust eens langs om koffie te drinken en kennis te maken.
Maak een afspraak