Werkgevers

Als full service arbeidsbemiddelingbureau richten we ons zowel op uitzenden als, detacheren. Ook werving & selectie en payrollen behoren tot onze diensten.

Kortom: ben je op zoek naar tijdelijke of blijvende medewerkers? Wij gaan graag voor je op zoek. Daarnaast denken we graag met je mee, zodat we de vorm van arbeidsbemiddeling kiezen die het beste bij jouw onderneming past. Daarin is het van belang dat we jou, je onderneming en je bedrijfscultuur leren kennen.

 

Uitzenden en detacheren

Wil je pieken opvangen met een flexibel personeelsbestand? Of heb je een grote opdracht binnengehaald waar specifieke kennis voor nodig is? Kies dan voor uitzenden of detacheren.

We nemen je graag alles uit handen als het gaat om het vinden van tijdelijke medewerkers. Met behulp van ons netwerk, onze uitgebreide kennis van recruitment en vacaturemarketing doen we er alles aan om de juiste persoon te vinden. Hebben we die gevonden? Dan volgt een uitgebreid selectiegesprek, waarin we niet alleen kijken naar kennis en vaardigheden, maar ook naar persoonlijkheid.

Is er een match? Dan verzorgen we alles op het gebied van afstemming van de arbeidsvoorwaarden, contracten en salariëring.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op
 
 

Werving en selectie

Ben je op zoek naar goede nieuwe medewerkers? We begrijpen dat het in veel branches momenteel lastig is om geschikte kandidaten te vinden. Daarom zetten we graag onze kennis van recruiting, vacaturemarketing en arbeidsmarktcommunicatie voor jouw onderneming in.

De selectieprocedure maken we zo uitgebreid als gewenst. We checken referenties en kunnen indien gewenst assessments afnemen. Dit alles om te zorgen dat we een medewerker vinden die past bij de functie, het team en de bedrijfscultuur.

Geschikte kandidaten stellen we vervolgens aan je voor. En als er wederzijds interesse is, dan voeren wij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. Zo hoef jij je alleen nog maar te richten op een warm welkom op de eerste dag van je nieuwe medewerker.

Meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem contact op
 
 

Payrollen

Kan je zelf geschikte medewerkers vinden of heb je die al gevonden, maar wil je af van de administratieve rompslomp of de verantwoordelijkheden die horen bij het werkgeverschap? Dan nemen we graag het juridisch werkgeverschap van u over door middel van payrolling. Dat betekent dat je zelf geen onnodige arbeidsrechtelijke risico’s loopt. En bovendien hoef je je niet meer druk te maken om zaken als salarisadministratie en andere loongerelateerde aangelegenheden. En is een medewerker ziek? Dat risico is niet meer voor jou, maar voor ons.

Meer weten over payrollen?

Neem contact op